Doelshoppen

Doelshoppen.nl

www.doelshoppen.nl/?doel_id=15538

Dé site om de belangenvereniging te sponsoren zonder extra geld uit te geven!

 

Mark Penning heeft zich in het bestuur bezig gehouden met Doelshoppen. Via Doelshoppen.nl kan je bij alle bekende webshops winkelen en gratis sparen voor een goed doel of vereniging. Wij hebben onze vereniging (belangenvereniging huis ter heide) aangemeld om te kunnen sponsoren.

 

Je kan via deze website shoppen bij de bekende sites zoals Bol.comWehkamp.nl, Bruna, Neckerman, V&D, Hema, Blokker en noem maar op en daarbij dan ook onze vereniging sponsoren! Zonder dat je hier meer voor hoeft te betalen!! De webwinkel geeft namelijk een percentage van uw aanschaf op aan de belangenvereniging, als u daarvoor kiest.

Doelshoppen.nl maakt gebruik van een advertentiebudget die de webwinkels beschikbaar stellen om nieuwe klanten aan te trekken. Doelshoppen.nl krijgt voor iedere aankoop die via de website wordt gedaan een vergoeding, deze wordt gebruikt om de kas van jouw vereniging te spekken.

 

Je aankopen worden niet duurder. Je betaalt net zo veel via doelshoppen als via de webshop zelf.

 

Zoek op de site de belangenvereniging op, of klik op www.doelshoppen.nl/?doel_id=15538 dan is het juiste doel direct ingesteld. Help op deze manier om de kas van de belangenvereniging te helpen vullen, zodat er nog meer leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden.

 

Dus neem een kijkje op www.doelshoppen.nl/?doel_id=15538 en onthoud dit wanneer u iets via een webshop wilt bestellen!